کارگاه آموزشی ۳ روزه آشنایی با اصول، مبانی و منابع حقوق هسته­ ای " از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ دی ماه ۱۳۹۷ با مشارکت « انجمن حقوق هسته ای ایران »، « پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای » و  « انجمن علمی دانشجویان و فارغ التحصیلان پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای » در محل پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی بیش از ۵۰ نفر از کارشناسان، متخصصان، دانشجویان، مدیران و سایر علاقمندان به این حوزه شرکت داشتند.
 

در مراسم اختتامیه که علاوه بر برگزار کنندگان و دست اندرکاران کارگاه آموزشی، جمعی از مدیران و مسئولان محترم سازمان انرژی اتمی ایران نیز حضور داشتند، به شرکت کنندگان در کارگاه مشترکاً از طرف «انجمن حقوق هسته ای ایران»، «پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای» و «انجمن علمی دانشجویان و فارغ التحصیلان پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای» گواهی نامه شرکت در دوره به زبان فارسی و انگلیسی اعطا گردید.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

همان گونه که قبلا به اطلاع رسید  «انجمن حقوق هسته ای ایران» مشترکاً و با همکاری «پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای» و «انجمن دانشجویان و فارغ التحصیلان پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای»، کارگاه آموزشی ۳ روزه ای با عنوان" آشنایی با اصول، مبانی و منابع حقوق هسته­ ای " را از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ دی ماه ۱۳۹۷ در محل پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای در تهران برگزار می نماید.

یکی از اهداف این کارگاه آشنایی مدیران، کارشناسان و متخصصان شاغل در صنعت هسته ای با اصول و مبانی حقوقی  ناظر بر فعالیت های هسته ای است که در ادبیات حقوقی بین المللی تحت عنوان حقوق هسته ای شناخته می شود. آگاهی بخشی به جامعه حقوقی دانشگاهی و حرفه ای کشور در خصوص مسائل و موضوعات حقوقی مرتبط با صنعت هسته ای که دارای پتانسیل برای پژوهش های حقوقی گسترده هستند  و معرفی اولویت ها و ضرورت ها در حوزه های حقوقی مرتبط با صنعت هسته ای از دیگر اهداف این کارگاه است.

در این کارگاه کارشناسان، دست اندر کاران و صاحب نظران در هر یک از موضوعات کارگاه به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

 

سرفصل های اصلی کارگاه شامل موضوعات حقوقی مرتبط با حوزه های ذیل است:

- ایمنی هسته ای و ایمنی پرتوی

- امنیت هسته ای

- وضعیت اضطراری هسته ای و پرتوی

- کنترل واردات و صادرات

- فعالیت های نظارتی و مرجع قانونی هسته ای

- مدیریت پسمان هسته ای و پرتوی

- مسئولیت مدنی هسته ای

- مناسبات و روابط بین المللی و حقوق هسته ای

 

برنامه آموزشی کارگاه هر روز از ساعت 9:00   شروع و در ساعت  15:30 پایان می یابد. در این بازه زمانی در هر روز 70 دقیقه برای وقت ناهار و 2 فرجه  15 دقیقه برای استراحت (یک فرجه قبل از ناهار و یک فرجه بعد از ناهار) در نظر گرفته شده است. پس از ثبت نام برای ثبت نام شدگان برنامه آموزشی ارسال خواهد شد.

 

به شرکت کنندگان در کارگاه مشترکاً از طرف «انجمن حقوق هسته ای ایران»، «پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای» و «انجمن دانشجویان و فارغ التحصیلان پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای» گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

 

افرادی که تمایل به ثبت نام در این کارگاه را دارند با نشانی الکترونیکی    ssnstri@aeoi.org.ir     و یا با شماره  82063181- 021 تماس حاصل فرمایند.